Sari la conținut

Îți expediem comanda în maxim 24 de ore

Coș
0 articole

Blogul Articole Vanatoare

Instrucțiuni setare cameră SPROMISE

 

Instructiuni setare camera SPROMISE S328/S358/S378

 1. Pentru inceput deschideti cutia si scoateti camera din cutie. In cutie pe langa camera o sa mai gasiti antena, un cablu USB pentru a realiza conexiunea la calculator si manualul de utilizare.
 2. Scoateti antena din ambalaj si montati-o pe camera. O sa vedeti ca in partea de sus a camerei este o mufa SMA unde se poate monta antena si este protejata cu un capacel galben. Scoateti acel capacel si incepeti sa insurubati antena. Important! Aveti grija sa nu strangeti antena prea tare!
 3. Asigurați-vă că întrerupătorul de alimentare este în poziția OFF. Încărcați bateriile în compartimentul pentru baterii conform polarităților indicate. Încărcați un set de 12 (recomandat), 8 sau 4 (baterii de urgență, 2 coloane în partea stângă). Sau conectați la cameră sursa externă de alimentare de 6V, utilizând cablul corect și bateria externă. ( cablu si  acumulatorul extern se achizitioneaza separate)

Pot fi folosite următoarele baterii de tip AA 1.5V.

 • Baterii alcaline de înaltă performanță
 • Baterii de litiu
 • Acumulatori Ni-MH
 1. Introduceți un card SD (32 GB sau mai mic). Deschideți camera și introduceți cardul SD în slotul pentru card. Consultați simbolul cardului de pe carcasă pentru o orientare corectă. Camera suportă un card SD de până la 32 GB. Important! Aveti grija sa introduceti cardul SD corect si sa nu il blocati
 2. Introduceți o cartelă SIM- sim ul nu trebuie sa aiba cod PIN.
 3. Glisați comutatorul de alimentare în poziția SETUP. Camera va intra în modul de previzualizare live și va începe să caute rețeaua.
 4. Așteptați până când camera găsește rețeaua. Dacă nu este găsită rețeaua va trebui să mergeți la secțiunea Advanced Wireless Setup (Configurare avansată pentru wireless). Dacă este găsită rețeaua wireless, treceți la pasul următor.
 5. Apăsați butonul  MENU pentru a intra în meniu, apoi apăsați butoanele  sau  pentru a vă deplasa între tab-uri (submeniu), care conțin diferite grupuri de elemente. Apăsați butoanele  sau  pentru a activa submeniul și pentru a edita diferite elemente. Apăsați ◄► pentru a modifica valoarea. Apăsați butonul OK pentru a salva.
 6. Navigați la tab-ul Wireless; derulați în jos pentru a intra în submeniuri. Modificați modul Send Mode (trimitere) la Instant. Lăsați Send To (expediere la) pe modul Phone dacă trimiteți MMS către un număr de telefon mobil. Sau schimbați modul pe e-mail dacă trimiteți la adresa dvs. de e-mail. Derulați în jos până la Telefon sau E-mail și introduceți acolo numărul de telefon sau adresa de e-mail a destinatarului.
 7. Apăsați butonul MENU pentru a ieși din submeniu. Apăsați din nou MENU pentru a ieși din meniul de configurare și pentru a intra în modul de previzualizare live.
 8. Apăsați butonul OK pentru a captura imagini sau pentru a înregistra video. manual.
 9. În modul previzualizare, apăsați butonul playback pentru redare. Utilizați butoanele sau  pentru a trece prin imagini. Apăsați butonul  sau  pentru a alege timpii de mărire. Apăsați OK și apoi apăsați  sau ►,  sau  pentru a muta zona mărită.
 10. Apăsați butonul Playback pentru a ieși din Magnification mode (modul de mărire).
 11. În timpul vizualizarii imaginii, apăsați butonul  DEL pentru a șterge imaginea curentă sau apăsați butonul MENU pentru a șterge una sau toate imaginile curente.
 12. Apăsați butonul Playback pentru a ieși din modul de redare.
 13. Așezați camera în zona țintă și porniți camera (glisați întrerupătorul de alimentare în poziția ON). Camera va face fotografii sau clipuri video după cum este programată. Înălțimea de la sol pentru plasarea camerei trebuie să difere în funcție de mărimea obiectului în mod corespunzător. În general, sunt de preferat 1-2 metri (3-6 picioare).
 14. Împingeți comutatorul de alimentare în poziția OFF pentru a opri camera. Vă rugăm să rețineți că, chiar și în modul OFF, aparatul încă mai consumă o cantitate mică de energie a bateriei. Prin urmare, dacă aparatul nu este utilizat pentru o perioadă lungă de timp, vă rugăm să scoateți bateriile.

 

 

Setările din Meniu

Porniți camera în modul SETUP și apăsați MENU. Apăsați   ◄► pentru a selecta valoarea dorită, apoi apăsați OK pentru a salva.

 

Elementele de setare

Descriere

Camera

Mode / Mod

Alegeți să captați Photo / Video.

 

Photo Size

Dimensiune fotografie

Alegeți dimensiunea imaginii, de ex. 3MP, 5MP, 8MP, 10MP sau 12MP.

 

Photo Burst

Modul Burst (Rafală)

Alegeți numărul de imagini luate după fiecare declanșare (1-10).

 

Burst Interval

Interval de rafală

Alegeți lungimea intervalului dintre imaginile realizate în modul rafală (Long - lung/ Short - scurt).

 

Video Size

Dimensiune videoclip

Alegeți rezoluția videoclipului.

 

Video Length

Lungime videoclip

Setați lungimea videoclipului la durata dorită.

 

Trigger

Declanșatorul

Sensitivity

Sensibilitate

Selectați dintre High (înaltă), Low (joasă), Normal (normal) și OFF (oprit).

 

Trigger Interval

Interval de declanșare

Timpul de repaus după fiecare declanșare.

 

Time Lapse

Captare periodică

Camera poate fi declanșată de temporizator la un interval de timp prestabilit. Rețineți că aparatul poate fi declanșat chiar și în modul Time Lapse, cu excepția cazului în care sensibilitatea este setată pe OFF.

 

Start-Stop 1/2

Camera poate fi setată să funcționeze numai la o anumită perioadă de timp. Pentru a activa această funcție, selectați ON și apăsați ok. Va apărea meniul start-stop. Acest meniu conține setările pentru pornirea și oprirea timpului, precum și intervalul de declanșare și intervalul de time lapse. Setarea start-stop va suprascrie toate celelalte setări generale ale camerei. Deoarece sunt disponibile 2 perioade, asigurați-vă că nu programați timpii care se suprapun.

 

 

Work day

Ziua de lucru

Activați sau dezactivați declanșatorul PIR și declanșatorul de timp în funcție de ziua săptămânii.

 

System

Set Clock

Configurare ceas

Apăsați Enter pentru a configura data și ora.

 

Time Stamp

Ștampila Timp

ON /Off. Alegeți dacă trebuie să fie afișată ștampila pe imagine sau nu.

 

Flash Power

Puterea blițului

Ridicată / scăzută. Puterea blițului de infraroșu.

 

Format

Formatare

Formatați cardul SD. Astfel vor fi șterse toate datele de pe cardul SD. Această comandă nu poate fi anulată.

 

Default

Setare implicită

Restabiliți toate setările la valorile implicite din fabrică.

 

Information

Informaţii

Afișați Module Number (numărul modulului), versiunea HW / FW / MCU și IMEI-ul camerei.

 

Password

Parola

Această opțiune permite setarea unei parole de 6 cifre. Recomandat pentru utilizare.

 

Language

Limba

Alegeți limba meniului.

 

Beep

Semnal sonor

Activați sau dezactivați semnalul sonor al tastei.

 

FW Update

Actualizare FW

Start pentru a actualiza FW și MCU odată ce fișierele de actualizare au fost copiate în directorul rădăcină SD card.

 

LED indicator

Indicator cu LED

Activarea sau dezactivarea clipirii indicatorului.

 

Wireless

 

Send Mode

Modul Trimitere

Alegeți să trimiteți imaginea În mod instantaneu (Instantly), trimiteți doar raportul zilnic (Daily report) sau pur și simplu dezactivați funcția wireless (Off).

Send To

Trimite la

Trimiteți imaginile la Phone -Telefon, E-mail sau Both - Ambele.

Phone

Telefon

Introduceți sau revizuiți numărul de telefon al destinatarului.

Email

Introduceți sau revizuiți adresa de e-mail a destinatarului.

Send Via

Trimite Via

Alegeți să trimiteți imaginea prin MMS (MMS plan) sau Internet (Data plan).

Update para

Actualizarea parametrilor

Dacă parametrii de rețea ai transportatorului wireless nu sunt pre-programați în camera din fabrică, va trebui să utilizați Instrumentul de configurare (Setup Tool) pentru a programa manual. După ce utilizați instrumentul de configurare, va fi generat un fișier MMSCFG.bin și pus pe cardul SD. Va trebui să rulați Update Para pentru a scrie setările camerei.

Copy Para

Copierea parametrilor

Copiați setările actuale ale parametrilor de rețea pe cardul SD.

Setup Tool

Instrumentul de configurare

Descărcați Setup Tool pe cardul SD, astfel încât să puteți seta parametrii rețelei operatorului dacă nu sunt programați în prealabil pentru cameră. De asemenea, va permite utilizatorului să configureze anumite funcții avansate.

Image Quality

Calitatea imaginii

 

Alegeți wireless calitatea imaginii.

 

Pentu a seta camere inmodul de transmitere, trebuie urmati pasii.

Cum se utilizează Setup Tool - Instrumentul de configurare

 

Dacă parametrii de rețea ai transportatorului wireless nu sunt pre-programați în cameră din fabricație, va trebui să utilizați Setup Tool pentru a-i programa manual în cameră.

 

 1. Accesați meniul aparatului foto Menu> Wireless> Setup Tool. Descărcați Setup Tool pe cardul SD din meniul camerei.
 2. Scoateți cardul SD și citiți cardul SD de pe computer. Setup Tool va funcționa numai pe PC (Windows). Porniți aplicația Setup.exe pe computer.
 3. Veți vedea fereastra de configurare ca cea de mai jos.
 4. Completați setările pe care le preferați în câmpurile goale. Aceste setări vor suprascrie setările existente din cameră.
 5. Puteți specifica numărul maxim de imagini expediate într-o zi  (00: 00: 00-23: 59: 59), toate mesajele MMS / e-mail trimise la modul activat vor fi incluse în acest număr maxim - Max Num.
 6. Operator Parameters: Alegeți personalizare (Custom) și completați parametrii obținuți de la operatorul de rețea  dacă setările nu sunt presetate; Sau alegeți țara / operatorul; Alegeți auto/auto atunci când dealer-ul confirmă că este gata.
 7. Email setting (Configurare email): Introduceți serverul SMTP și portul potrivit, alegeți tipul serviciului corespunzător de e-mail SSL sau non-SSL (implicit).
 8. Max Image Size (Dimensiune maximă a imaginii): Definește dimensiunea maximă a imaginii ce poate fi trimisă. Pentru un proces mai rapid de trimitere și pentru a economisi energie, vă recomandăm să păstrați dimensiunea sub 100KB.
 9. Image From va genera un titlu pentru fiecare imagine primită astfel încât utilizatorul să știe de unde provin imaginile.

10.SMS Status Response îi va permite camerei să trimită utilizatorului un răspuns după primirea comenzii prin SMS de la utilizator.

Articol anterior
Articol următor

Lasa un comentariu

Toate comentariile blogului sunt verificate înainte de publicare

Multumesc pentru abonare!

Acest email este deja înregistrat!

Cumpărați aspectul

Alege Opțiunile

Editare opțiune
Notificare actualizare stoc
this is just a warning
Contul meu
Coș de cumpărături
0 Articole