Cum Comand

Pentru a comanda din magazinul nostru online este necesar să vă creați un cont, pe care îl veți accesa folosind ca și nume id-ul de utilizator la momentul creării contului și parola stabilită de dvs.

În cazul în care nu doriți crearea unui cont, puteți alege formularul de Comandă Rapidă.

Puteti comanda produse cu un simplu click pe butonul "Adauga in cos". Acesta este un cos virtual, in care puteti adauga sau sterge produse la orice moment al navigarii pe site.
Dupa ce ati terminat cumparaturile, dati click pe butonul "Finalizare Comanda" care va va duce la procedura de plata / livrare.

Daca inca nu v-ati autentificat, sistemul va va cere acest lucru. Dupa autentificare, se revine automat la procedura de plata. Aici aveti posibilitatea de a adauga anumite comentarii sau intrebari referitoare la produse (sau orice alta nelamurire) si sa alegeti metoda de livrare si plata.


ATENTIE!!! Comanda minima 100 RON!!!

 

Comanda telefonica:

Pentru a efectua o comanda telefonica sunati la urmatorul numarul : 0721 502 503

 

Daca doriti sa plasati o comanda mai mare de 500 RON, transportul va fi gratuit oriunde in Romania. Pentru mai multe detalii referitoare la livrare, accesati: Metode de Livrare.
De asemenea, daca exista un produs pe care vi-l doriti, dar nu il gasiti pe site-ul nostru, va rugam sa ne contactați, poate va putem ajuta.

Imediat dupa plasarea comenzii veti primi un e-mail in care veti vedea desfasuratorul comenzii si totalul de plata.

Pentru nelamuriri sau intrebari, va rugam sa ne contactati.

In cazul in care doriti sa modificati comanda sau sa o anulati va rugam sa ne contactati.