Metode de Livrare

Modalitățile de transport disponibile în acest moment la ArticoleVanatoare.ro sunt următoarele:

  • Fan Curier / Curierat Rapid24 RON pentru comenzi până în 2kg
  • Ridicare din Sediul ArticoleVanatoare.ro  Gratuit

Pentru comenzile cu o valoare mai mare de 500.00 lei oferim Livrare Gratuită pe tot teritoriul României.

Pentru comenzile cu livrare în București, cu o valoare mai mare de 200.00 lei, Livrarea este Gratuită. 

Tariful de 24 RON este fixă pentru orice localitate din România. (TAXA nu se aplică pentru coletele mai grele de 2KG sau pentru coletele atipice sau voluminoase).

Comenzile vor fi livrate către client prin Curier Rapid în termen de maxim 48 ore pe teritoriul României.

Livrările se fac de Luni până Vineri în intervalul orar 10:00- 16:00.

 

La ridicarea coletului, te rugăm să verifici integritatea fizică a coletelor în momentul în care le primești de la curier. Dacă produsele sunt deteriorate solicită un proces verbal de constatare a daunelor și întocmește-l în prezența curierului. Orice reclamație ulterioară nu va fi luată în considerare.

 

Expediere în aceeași zi  

Comenzile recepționate până la ora 15:00 se expediază în aceeași zi. Comenzile primite după această oră vor fi procesate în ziua următoare. 

În localitățile din România unde există sedii Fan Courier, coletul ajunge în 24 de ore din momentul expedierii, în cazul în care exista kilometri suplimentari perioada de livrare poate crește.

Verifică lista locățiilor FanCourier aici: https://www.fancourier.ro/acoperire/

În cazul plăților prin virament bancar, livrarea decurge din momentul confirmării în contul SC HUBERTUS ACTIVE JAGD SRL a plății contravalorii facturii proforme.

 

Atenție! Mențiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/conținutul unor colete se fac în momentul livrării pe AWB sau se întocmește un proces verbal de constatare, se refuză primirea și plata coletului/coletelor. Orice reclamații ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.