Sari la conținut

Îți expediem comanda în maxim 24 de ore

Coș
0 articole

Blogul Articole Vanatoare

InfiRay Outdoor urmează să lanseze versiunea nouă de monoclu cu termovizune E2N V2.0 de 12μm

InfiRay Outdoor urmeaza sa lanseze versiunea noua de monoclu cu termovizune E2N V2.0 de 12μm.

Este stiut ca versiunile E2n si E3n fac parte din clasa economica de la Xeye.
Versiunea actuala E2N, a fost una dintre primele monoculare termice de bază InfiRay Outdoor, câștigând multi adepti de-alungul timpului datorita egonomiei, a functionalitattii si a performantelor de invidiat.


Comparativ cu versiunea anterioară, versiunea E2N V2.0  prezinta o serie de îmbunătățiri care ofera celui care il utilizeaza o experienta placuta.


După cum este cunoscut de toți, InfiRay este de asemenea, un producator de bolometre, ai cărui senzori sunt de top și este unul dintre primii producători care au dezvoltat și folosit bolometrul de 12 μm. De această dată, InfiRay Outdoor a actualizat dimensiunea pixelilor E2N V2.0 la 12μm cu rezoluția îmbunătățită a obiectivului optic germaniu de 256x192 și F1.0.


Aceste modificari vin o performanta imbunatatita de detectie, astfel noul E2N va putea  detecta o țintă medie de dimensiuni umane la o distanță de 675 m în întuneric complet.


Durata  lungă de viață a bateriei dincolo de așteptările dvs. este, de asemenea, o caracteristică remarcabilă a versiunii E2N V2.0.


15 ore nu sunt suficiente pentru vânătoare? InfiRay Outdoor indeplinit cerințele dvs și a marit autonomia bateriei la 20 de ore!


Daca inca mai căutați monocularul termic accesibil, entry-level?Este produsul cu imagini termice cu raport performanță-preț ridicat, cu bolometru de 12 μm, o automie crescuta si o distanta de detectie de pana la 67m.
Aceste produs urmeaza sa fie lansat in luna august 2021.

Articol anterior
Articol următor

Lasa un comentariu

Toate comentariile blogului sunt verificate înainte de publicare

Multumesc pentru abonare!

Acest email este deja înregistrat!

Cumpărați aspectul

Alege Opțiunile

Editare opțiune
Notificare actualizare stoc
this is just a warning
Contul meu
Coș de cumpărături
0 Articole