Sari la conținut

Îți expediem comanda în maxim 24 de ore

Coș
0 articole

Blogul Articole Vanatoare

Sordin lanseaza in 2023 Antifoanele cu sistem HEAR2

INFORMATII GENERALE

Sordin Supreme este prima alegere  a vânătorilor,  trăgătorilor, si a sportivilor  cand vine vorba  de protecție electronică pentru auz. Bazat pe modelele de grad militar Sordin, Sordin Supreme îndeplinește cele mai stricte cerințe de calitate și funcționalitate.

 

Antifoanele Sordin Supreme sunt  numarul 1 in  reproducerea a sunetului. Vă protejează de zgomotele puternice , permițându-vă în același timp să auziți un sunet  care sa nu deranjeze absolut deloc urechea. Sunetul înconjurător este detectat si amplicicat  de microfoanele din exteriorul fiecărei casti și  apoi reprodus de difuzoarele din interiorul cupelor.

 

În timp ce zgomotul periculos este comprimat, poți să vorbești în continuare cu alte persoane, precum și să auzi comenzi și instrucțiuni fără a-ți scoate protecția auditivă, chiar și atunci când alții trag în jurul tău sau cand esti intr-un mediu cu zgomote puternice.

 

Nici una din cartile existente pana la momentul actual nu se compara  cu reproducerea naturală a sunetului oferita de Supreme. Sunetul ambiental slab este amplificat.  Incepand cu anul 2023 familia Sordin Supreme Pro-X vine cu sistemul de sunet avansat SordinHEAR2, care include patru profiluri audio, fiecare potrivindu-se unei situații tipice de utilizator.

 

Designul compact al cupei face ca Supreme să fie remarcabil de neted la purtare. Partea inferioară a cupelor este și mai compactă pentru a simplifica tragerea atât pentru trăgătorii cu mâna dreaptă, cât și pentru cei stângaci.

 

Castile SORDIN Supreme PRO X sunt garantate pentru 600 de ore folosind două baterii standard AAA. Port de intrare AUX pentru conectarea unei surse audio externe, de ex. un radio de vânătoare sau un telefon mobil. Este inclus un cablu mono de 3,5 mm.

 CARACTERISTICI CHEIE SordinHEAR2 în interior oferă o calitate excelentă a sunetului și patru profiluri audio diferite (vânătoare, comunicatii, vanatoare și poligon)Testat IP67Microfoane  si compartimentul bateriilor sunt rezistente la apă Design compact al cupeiInele de etanșare din Gel  Butoane ușor de utilizat pentru a controla funcțiile electronice ale castiiAmplificarea sunetului slab, si estomparea sunetelor puternice - nivelul este limitat la maximum 82 dBReproducere naturală a sunetului folosind difuzoare de înaltă calitate în interiorul cupelorOprire automată după 4 ore dacă nu este activat niciun buton, economisind timpul baterieiIntrare audio (AUX) pentru conectarea unei surse audio externe, cum ar fi un radio de comunicare (este inclus un cablu mono de 3,5 mm)Avertizare de baterie descărcată atunci când au mai rămas aproximativ 40 de ore din durata de viață a baterieiAtenuare eficientă chiar și atunci când purtați ochelari

 

 

 

 

Articol anterior
Articol următor

Lasa un comentariu

Toate comentariile blogului sunt verificate înainte de publicare

Multumesc pentru abonare!

Acest email este deja înregistrat!

Cumpărați aspectul

Alege Opțiunile

Editare opțiune
Notificare actualizare stoc
this is just a warning
Contul meu
Coș de cumpărături
0 Articole