Sari la conținut

Îți expediem comanda în maxim 24 de ore

Coș
0 articole

Blogul Articole Vanatoare

O nouă carte pentru biblioteca ta: Vânatul în cuhnie de Gabriel Cheroiu

VÂNĂTOARE ȘI ARTĂ CULINARĂ

 

       Recent, a ieșit de sub tipar, sub egida prestigioasei edituri Junimea, un nou volum semnat de Gabriel Cheroiu: Vânatul în cuhnie. Cartea, apărută în condiții tipografice de excepție, reprezintă un adevărat eveniment editorial, autorul asamblând într-o manieră originală subiecte  de prim ordin ale vânătorii propriu-zise, dar și unele privind „vânătoarea de pește”, cum era, pe vremuri, definit pescuitul.

 

       Lucrarea reunește – sub emblema pasiunii noastre pentru natură și pentru sălbăticiunile care o însuflețesc – numeroase pretexte gastronomice dintre cele mai apetisante, asezonate cu pățanii mai vechi sau mai noi și cu incursiuni în biblioteca de căpătâi a breslei.

       Realmente, opul lui Gabriel Cheroiu se citește pe nerăsuflate, pentru că este scris alert, cu gravitate și umor deopotrivă. Inedite, rețetele culinare fac ca drumul dintre terenul de vânătoare, odaia noastră cu cărți de suflet și bucătărie să pară mai scurt. În acest triunghi se înscrie perfect nu un simplu hobby, nu o preocupare de moment, ci un adevărat crez: vânătoarea. Iar Vânatul în cuhnie  îi ilustrează cu prisosință spiritul.

Articol anterior
Articol următor

Lasa un comentariu

Toate comentariile blogului sunt verificate înainte de publicare

Multumesc pentru abonare!

Acest email este deja înregistrat!

Cumpărați aspectul

Alege Opțiunile

Editare opțiune
Notificare actualizare stoc
this is just a warning
Contul meu
Coș de cumpărături
0 Articole