Sari la conținut

Îți expediem comanda în maxim 24 de ore

Coș
0 articole

Blogul Articole Vanatoare

Despre camera Spromise S688

Despre camera Spromise S688

 

Este vorba despre o cameră capcană 4G, prin urmare, pentru a profita la maximum de ea, este recomandat să o plasați în locuri cu acoperire 4G sau 5G. Vom discuta despre caracteristicile sale cele mai interesante:

  • Spromise Spromise S688 poate trimite fotografii în dimensiunea originală sau trimite videoclipuri de până la 25MB. Acum putem primi fotografia cu toate detaliile imediat.
  • Poate fi controlată printr-o aplicație (Android, iOS) care trimite comenzi către cameră pentru a se porni, opri, face fotografii, videoclipuri, etc. Putem controla toți parametrii ai camerei de urmărire de la aplicația noastră.
  • Dispune de un GPS intern care localizează camera de urmărire foto: camera ne trimite coordonatele GPS, iar cu acestea putem localiza poziția cu o precizie de câțiva metri. FUNCȚIA DE GPS ANTIFURT ÎN CAMERA DE VÂNĂTOARE S688 Așa cum am menționat, S688 are un GPS încorporat care ne informează unde se află localizată când ne trimite o fotografie. Este o caracteristică foarte nouă și fiabilă. Am testat-o timp de luni de zile și precizia sa ne-a surprins: chiar și în zone interioare (case, clădiri), îi este foarte ușor să obțină semnal de la sateliți și să ofere o poziție precisă de unde se află.

Adică, dacă ni se fură si hotul nu intrerupe alimentarea inlaturand bateriile  camera  ne va trimite poziția GPS, astfel încât introducând acele coordonate în Google, vom ști unde se află în acel moment.

Pentru a nu oferi facilități prietenilor hoților, explicația completă a funcționării sale este descrisă în zona pentru clienți.

FUNCȚIA DE TRIMITERE A FOTOGRAFIILOR PE E-MAIL (PRIN SMTP) Camera trimite fotografiile prin intermediul unei cartele SIM de la majoritatea operatorilor (Telekom, Vodafone, Orange, Digimobil, ... pentru restul, întrebați-ne!), fie că este de tip preplătit sau pe bază de contract. Funcționarea acestor camere de urmărire cu trimitere de fotografii este următoarea:

  • Fotografia realizată este stocată pe cardul de memorie cu o dimensiune de până la 24Mpx, și se trimite pe e-mail fotografia în dimensiunea originală sau redusă, în funcție de preferințe. De asemenea, poate trimite videoclipuri de până la 25MB.
  • Timpul de trimitere al fotografiei este în general între 5 și 10 secunde, în funcție de dimensiunea fotografiei și nivelul de acoperire.
  • Odată cu fiecare fotografie, camera de urmărire trimite informații foarte utile: nivelul bateriei, puterea semnalului, spațiul liber rămas pe cardul de memorie.
  • Este ușor să programați camera pentru trimiterea fotografiilor. Dacă o cumpărați de pe site-ul nostru, aveți acces la zona pentru clienți cu informații suplimentare despre cum să o configurați, cele mai recente firmware-uri disponibile, ghiduri de utilizare...
  • Se poate trimite camera deja configurată: este necesar doar să ne furnizați adresa de e-mail unde doriți să primiți fotografiile și operatorul de telefonie pe care îl veți utiliza pentru cameră (DIGI, Telekom, Vodafone, Orange, etc.). Configurarea camerei capcană S688 este similară cu celelalte modele Spromise (S378, S358 și S328) atunci când vine vorba de trimiterea fotografiilor. Se utilizează același program, este necesară aceeași informație... Nimic nu se schimbă. Totul este simplu, clar și explicat pas cu pas în zona pentru clienți.

Încă o caracteristică principală este câmpul său vizual (FOV sau unghiul de vizualizare). Acum este de 110º (unghi larg) în comparație cu cele 55º ale predecesoarelor sale. Calitatea imaginii este excelentă pentru o astfel de cameră. Pe de altă parte, un FOV de 110º are avantaje și dezavantaje: Avantaje: Acoperim un câmp de vizualizare mai mare. Vom vedea obiecte sau animale pe care nu le-am vedea altfel. Noi îl considerăm mai util pentru captarea obiectelor apropiate sau a celor care se deplasează rapid (de exemplu, mașini). Într-un unghi larg, este mai ușor să prindem numărul de înmatriculare al unei mașini în mișcare față de un unghi non-larg. Dezavantaje: Fotografiile au o rezoluție și detalii mai scăzute, iar obiectele par mai îndepărtate (ca și cum ar fi un ochi de pește). Am discutat deja despre asta aici. De asemenea, distanța de iluminare pentru fotografiile nocturne este redusă. Vă oferim mai jos un exemplu al două trailcam-uri de la marca Spromise. Prima este un model S328 fără unghi larg (FOV) și modelul S688 cu un FOV de 110º."

Articol anterior
Articol următor

Lasa un comentariu

Toate comentariile blogului sunt verificate înainte de publicare

Multumesc pentru abonare!

Acest email este deja înregistrat!

Cumpărați aspectul

Alege Opțiunile

Editare opțiune
Notificare actualizare stoc
this is just a warning
Contul meu
Coș de cumpărături
0 Articole