Sari la conținut

Îți expediem comanda în maxim 24 de ore

Coș
0 articole

Blogul Articole Vanatoare

Aimpoint ACRO S2

Aimpoint  a lansat ACRO S-2, renumita companie suedeză Aimpoint prezintă un sistem destinat tragătorilor de arma lisa  care promite performanțe semnificativ mai bune decât predecesorul său, Aimpoint Micro S-1. În timp ce predecesorul avea un punct roșu de 6 MOA, ACRO S-2 dispune acum de un punct roșu de 9 MOA. Aimpoint este cunoscut pentru dispozitivele sale de calitate înaltă: ACRO S-2 este în prezent unul dintre puținele puncte roșii special dezvoltate pentru tragătorii de arma lisa.

Aimpoint ACRO S2 va fi apreciat în special de cei care nu sunt des pe terenul de vânătoare sau la poligon și/sau doresc sa isi perfectioneze tirul.

Conform Aimpoint, această problemă afectează aproximativ 30% dintre toți tragătorii de puști. Cu toate acestea, poate fi rezolvată destul de bine, așa cum arată noul punct roșu.

 

Avantajele punctului roșu ACRO S-2 , pe scurt:

 • Punct roșu  de 9 MOA.
 • Ușurarea achiziției țintei: tragere intuitivă cu pușca.
 • Conceput pentru vânători și tragători: destinat utilizatorilor care nu trag cu puștile foarte des sau au probleme cu dominanța oculară. Efectul de învățare este spus să fie mult mai rapid cu ACRO S-2 (vom testa acest lucru)!
 • Fără aburirea lentilelor: sistemul închis oferă o serie de avantaje - compact și rezistent, poate face față chiar și celor mai dificile condiții meteorologice.
 • Design subțire: în ciuda performanțelor sale mai ridicate, ACRO S-2 este mai compact, elegant și combină perfect formă și funcție.

Care este potențialul punctului roșu ACRO S-2? Deoarece nu am avut încă ocazia să testăm personal dispozitivul în practică, determinarea exactă a potențialului ACRO S-2 este pur teoretică pentru moment. Pe baza primelor date furnizate de producătorul Aimpoint la lansarea produsului, putem doar să recomandăm fiecărui trăgător de puști care are probleme cu dominanța oculară să încerce noul sistem de la Aimpoint pentru a rezolva problema. Conform producătorului, această problemă afectează fiecare al treilea tragător . În plus, deoarece arată exact unde se află teava în raport cu ținta, noul punct roșu este, de asemenea, spus să fie un instrument de antrenament superb pentru începători, scurtând curba de învățare. ACRO S-2 punctează astfel pe două fronturi.

Sfaturi pentru reglarea punctului roșu Aimpoint ACRO S-2:

 • ACRO S-2: montarea se realizează cu ajutorul instrumentului Aimpoint. Punctul roșu poate fi ajustat în înălțime și lateral.
 • Dispozitivul trebuie să fie calibrat. Dacă aveți o pușcă cu două țevi, de exemplu, luați două cartușe goale și îndepărtați capsa astfel încât să puteți privi prin teavă. Apoi vizați o țintă la 25-30 de metri, aduceți axul țevii și punctul roșu împreună pentru a alinia sistemul. Dacă punctul roșu nu se aliniază, îl puteți ajusta folosind reglajul în înălțime și lateral. Acestea se găsesc în partea de sus și pe lateralul dispozitivului. Ajustarea se face apoi cu instrumentul Aimpoint. Punctul de vedere este furnizat cu plăci de bază interschimbabile astfel încât ACRO S-2 să poată fi montat pe aproape toate puștile obișnuite. Se potrivește pe sinele standard de la 6 la 12 mm. Este foarte plat, având o înălțime de doar 15 mm. Punctul roșu poate fi ajustat în 10 setări și poate fi folosit și în situații luminoase sau retroiluminate.

Specificații tehnice ale Aimpoint ACRO S-2 și disponibilitate: Vrem să informăm cititorii în avans că sistemul va fi disponibil la comercianții specializați începând din februarie 2024. Pe scurt, am considerat următoarele puncte deosebit de importante pentru utilizatori:

 • Montaj  cu profil scazut  (doar 15 mm) și poate fi utilizat pe aproape toate puștile cu ajutorul unui sistem de adaptare.
 • Poate fi montat pe platane de la 6-12 mm folosind plăci de bază interschimbabile.
 • Punctul roșu de 9 MOA este ajustabil în 10 setări de intensitate și poate face față condițiilor de lumină puternică sau retroiluminării.
 • ACRO S-2 poate fi scufundat până la 5 metri.
 • Ajustarea în înălțime și laterală a punctului roșu este posibilă cu ajutorul instrumentului Aimpoint.
 • Întregul punct de vedere cântărește doar 74 de grame.
 • Durata de viață a bateriei: 5 ani sau 50.000 de ore conform producătorului (CR 2032).
 • Intervalul de temperatură de funcționare: -30°C până la +60°C / -20°F până la +140°F.
 • Ajustare: 1 clic = 20 mm la 100 m / 0,7 inch la 100 de yarzi.
 • Interval de ajustare: ±1
Articol anterior
Articol următor

Lasa un comentariu

Toate comentariile blogului sunt verificate înainte de publicare

Multumesc pentru abonare!

Acest email este deja înregistrat!

Cumpărați aspectul

Alege Opțiunile

Editare opțiune
Notificare actualizare stoc
this is just a warning
Contul meu
Coș de cumpărături
0 Articole