Sari la conținut

Îți expediem comanda în maxim 24 de ore

Coș
0 articole

Blogul Articole Vanatoare

7 aspecte pe care trebuie sa le cunosti atunci cand vrei sa alegi o camera de monitorizare

7 aspecte pe care trebuie sa le cunosti atunci cand vrei sa alegi o camera de monitorizare 

     Daca vreti sa stiti ,cei mai multi dintre potentialii  clienti care doresc achizitionarea unei camere de monitorizare cat mai performante  cunosc  destul de putine detalii  despre aceste produse in momentul in care se decid sa cumpere un asemenea aparat.
           Este deja un fapt stiut ca varietatea lor din cadrul pietei creeaza confuzii si indecizii.Asta pentru ca sunt atat de diverse si felul lor de functionare difera de la un  producator la altul, mai mult, vanzatorii ofera informatii expeditive in conditiile in care nu au folosit la propriu ,niciodata o astfel de camera.
          Eu folosesc deja camere de monitorizare  de un timp indelungat ,astfel incat doresc sa va ofer o serie de informatii cu rol ajutator care  pot da lamuriri despre gradul lor de utilitate, despre functionarea lor si despre toate calitatile care le contin. In sprijinul cumparatorilor am elaborat un ghid numit ,,7 aspecte pe care trebuie sa le cunosti atunci cand vrei sa alegi o camera de monitorizare ".Iti ia doar o jumatate de ora sa citesti detaliile pentru a-ti putea contura o imagine de ansamblu despre cum functioneaza aceste camere si despre rolul lor.

         Sunt deja numerosi producatori pe piata care fac asemenea dispozitive dar ,cum este firesc , trebuie sa ne intrebam ,oare care este cel mai bun , cel mai avansat ca si progres tehnologic ,care camera este cea mai compatibila cu scopul dorit de noi?Sa alegem Bushnell  doar pentru pentru ca a fost promovata pe BBC sau pe Discovery?
         Noi am testat multe camere facute de diversi producatori si am ales sa folosim si sa recomandam camerele produse de firmele Spromise, Uovision si cateva modele de la Boly.
          Acest tip de camere le-am folosit incepand cu spatiul domestic din gradinile caselor pentru a vedea activitatea pasarilor si animalelor care tranziteaza perimetrul ,  au fost folosite ca si camere de securitate in livezi, stupine, stane, depozite de lemne, combustibili, cherestea, chiar si drumuri forestiere   , precum si pentru studii de monitorizare ale populatiilor de ras , lup ,pisica salbatica si mistreti  in colaborare cu ITRSV, Romsilva, Parcuri nationale, Salvamont, Primarii si Consilii judetene, Ocoale silvice private si de stat si multe alte fundatii ce  protejeaza anumite animale si le studiaza modul de viata.

       Dar de ce recomand  aceste camere? Foarte simplu , pentru ca acest tip de camere au toate disponibilitatile si calitatile de functionare dorite  , toate la un pret foarte bun. Poate nivelul pretului este mai ridicat insa acesta se vede in calitatea produsului, a fiabilitatii, etc.

       Chiar daca forma lor este redusa ele si-au dovedit gradul de rezistenta fiind folosite la locurile frecventate de mistreti , in zonele  de gol alpin unde au fost expuse intemperiilor, in soare si caldura in timpul sezonului cald si temperaturi scazute in timpul iernii.

      Am extras  doua  camere  modelul Spromise S328 si Uovision UV 557 , care au fost postate intr-o  zone cu  padure din judetele Prahova si Giurgiu . Ele au stat pozitionate acolo un timp indelungat pe parcursul a 2 luni de zile , folosind ca si sursa de alimentare 8 baterii interne  , respectiv 12 pentru modelul S328 iar ele inca functionau in momentul detasarii din locurile mentionate !
 Una avea arhivate aproape 700 de imagini captate ,iar cealalta avea 3558 imagini, inclusiv o secventa cu mistreti la scaldatori surprinse cu 8 minute inainte sa ajung la ea. Asadar niste camere cu adevarat extraordinare!!!

   Apa si temperaturile  ridicate nu le- au creeat probleme insa am observat ca in timpul sezonului rece  viata bateriilor este redusa cu cca 25%.
    Este esentiala amplasarea lor ,cu o vizibilitate cat mai buna precum si  setarile pe care le folosim.  Daca te vei decide sa cumperi o asemenea camera de la noi  , vei primi suport  tehnic gratuit si o perioada de garantie timp de 2 ani

Cele 7 aspecte pe care le an indentifcat sunt:

 

  1. Luminozitatea si autonomia: Calitatea imaginilor si a filmarilor trebuie sa fie superioara, mai ales pe timpul noptii
  2. Ledurile sa nu emita nici un fel de lunmina
  3. Autonmia – o camera cu o autonomie scazuta creeaza costuri supliemntare in timp ( baterii + timp alocat  deplasarii /inlocuirii bateriilor)
  4. Suportul si Garanatia oferita de producator
  5. In cazul in care este o camera care trasnmite pe imgini/filmari pe email cine se ocupa de setarea camerei, este foarte important si trigger time ul.
  6. Producatorul camerei – de preferinta achizita trebuie facuta de la  un seller care va poate oferi toate informatiile de la A-Z
  7. In cazul in care achizitionati o camera cu transmisie – viteza de transmitere a datelor si compatibilitatea cu operatorul pe care doriti sa l utilizati 
Articol anterior
Articol următor

Lasa un comentariu

Toate comentariile blogului sunt verificate înainte de publicare

Multumesc pentru abonare!

Acest email este deja înregistrat!

Cumpărați aspectul

Alege Opțiunile

Editare opțiune
Notificare actualizare stoc
this is just a warning
Contul meu
Coș de cumpărături
0 Articole