Sari la conținut

Îți expediem comanda în maxim 24 de ore

Coș
0 articole

Blogul Articole Vanatoare

UoVision Greeen 30 Vs Select 30

Am testat  camera UOVision Green 30 , iar testul noului Select 30 a început recent.

Uovision Green 30 este o alegere foarte bună în lumea camerelor tradiționale, care nu trimit imagini și, la prima vedere, se pare că Select 30 nu va fi foarte  diferit. Cu toate acestea, Green 30 este cu doar 100-150 lei mai scump decât Select, așa că haideți să vedem cum sunt similare și cum diferă unul de celălalt.

 Asemănări: niciuna nu  are capacitatea sa trimita  imagini,  ambele au o rezoluție maximă de 30MP ambele au un unghi de vizualizare de 58°, ambele au un bliț invizibil de 940 nm și o rază de acțiune minimă de 12-15 metri,  ambele functioneaza cu 8 baterii AA, baterii sau baterii externe ambele au timp de reactie  (0,2 s). In  ambele cazuri, camerele de deschid gen carte, au butoane iluminate, si  ambele folosesc carduri SD de dimensiuni standard

Diferențe: Green 30 are un afișaj mare de 2,4 inch, Select 30 este puțin mai mic, doar 2 inch. Select 30 poate înregistra deja videoclipuri 4K, Green 30 doar FullHD Select 30 poate accepta carduri SD de până la 512 GB, Green 30 doar 32 GB Select 30 este puțin mai mic și mai compact decât Green 30, deși acesta din urmă nu este nici o cameră mare.

Va lasam pe dumneavostra sa le testati si sa ne impartasiti experietele Dumneavostra.Up

Articol anterior
Articol următor

Lasa un comentariu

Toate comentariile blogului sunt verificate înainte de publicare

Multumesc pentru abonare!

Acest email este deja înregistrat!

Cumpărați aspectul

Alege Opțiunile

Editare opțiune
Notificare actualizare stoc
this is just a warning
Contul meu
Coș de cumpărături
0 Articole