Sari la conținut

Îți expediem comanda în maxim 24 de ore

Coș
0 articole

Blogul Articole Vanatoare

Întrebări Frecvente Despre Camerele Spromise

 

Intrebari Frecvente Despre Camerele Spromise

Camera nu porneste?

Verificati daca ati  instalat correct  bateriile urmand polaritatea , daca tot nu porneste incercati sa inlocuiti bateriile cu unele noi. Camera poate functiona  in regim de urgenta cu 4 baterii de tip AA, amplasate in partea stanga langa balama, doua baterii sus si doua in partea de jos.

Apoi verificati aplasarea sd card ului, acesta trebuie inserat in slotul special destinate urmand pictograma de introducere dupa carcasa, capacitatea SD cardului nu trebuie sa depaseasca 32G.Camera trebuie sa intre in modul de operare, comutand butonul in modul SETUP, in modul ON sau OFF display ul nu se aprinde.

Daca ati efectuat toate operatiile de mai sus si camera nu porneste este necesar sa o expediati la noi  pentru ivestigatii amanuntite utilizand formularul de aici: https://articolevanatoare.ro/service-camere-monitorizare-padure-animale

 

Camera porneste dar  nu are  semnal

In cazul in care camera porneste dar nu are semnal trebuie verificata antena daca este montata corespunzator, apoi trebuie sa va asigurati ca PIN ul  cartelei SIM este scos sis a va asigurati ca aveti date active pe carela/abonament. Nu in ultimul rand trebuie sa verificati ca operatorul de telefonie selectat are semnal de date mobile 2G/3G/4G in zona in care doriti amplasarea camerei

Pentru a va asigura de toate acestea trebuie sa sunati sa serviciul de relatii cu clientii al operatorului de telefonie mobila sa va confirme urmatoarele: 

-          Ca SIM ul este activ

-          Ca aveti credit sau  un plan de date active, respectiv ca aveti internet pe acea cartela

 

Daca ati efectuat toate operatiile de mai sus si camera  tot nu indica semnal este necesar sa o expediati la noi utilizant formularul de aici: https://articolevanatoare.ro/service-camere-monitorizare-padure-animale

 

 

 

Camera  face poze dar nu trimite pozele pe e-mail?

 

In cazul in care camera are Baterii , are semnal, dar nu transmite fotografii pe email trebuie verificat daca SIM  ul este introdus correct, codul PIN al cartelei SIM  este scos, daca  aveti plan de date activ si nu in ultimul rand ca SD Card ul este introdus correct.

Daca toate aceste aspecte sunt intrunite pueti testa camera urmand procedura :

 

  1. Porniti camera in Setup
  2. Aseptati a va afiseze semnalul in coltul din dreapta al ecranului
  3. Apasati  tasta meniu
  4. Mergeti in ultimul meniu denumit  WIRELESS
  5. Coborati cu sageanta in jos  pana gasiti UPDATE PARA
  6. Apasati tasta OK

Daca va afiseaza mesajul “FILE NOT FOUND” insemna ca fisierul” MMSCFG.bin” a fost sters dupa card motiv ptr care camera cu isi poate incarca parametrii necesari transmiterii de fotografii .

Daca va afisat UPDATE SUCCESFULL inseamna ca parametrii camerei s au updatat si puteti testa trimiterea unei fotografii de test.

 

Fotografia de test se trimite cand camera este in modul SETUP, se apasa tasta OK, atunci va aparea pe ecran mesajul “ Do you want to send this picture” , apoi apasati inca odata tasta OK pentru a confirma trimiterea fotografiei.

Pe Ecranul camerei in partea de jos se vor afisa procesele  ce au loc

(Setting…, Sending…, SENT)

In final daca poza s a transmis cu succes camera va afisa mesajul “SENT” iar daca procesul de trimitere nu se finalizeaza, se va afisa un cod de eroare.

Daca primiti mesajul “SENT” si poza nu intra pe email verificati folderul “SPAM”, daca fotografia este in spam  puteti marca mesajul ca nefiind SPAM si va intra normal in INBOX .

 

-          Daca ati efectuat toate operatiile de mai sus si camera  tot nu trimite fotografia sau afiseaza mesaj de eroare este necesar sa o expediati la noi utilizant formularul de aici: https://articolevanatoare.ro/service-camere-monitorizare-padure-animale

Articol anterior
Articol următor

Lasa un comentariu

Toate comentariile blogului sunt verificate înainte de publicare

Multumesc pentru abonare!

Acest email este deja înregistrat!

Cumpărați aspectul

Alege Opțiunile

Editare opțiune
Notificare actualizare stoc
this is just a warning
Contul meu
Coș de cumpărături
0 Articole