Sari la conținut

Îți expediem comanda în maxim 24 de ore

Coș
0 articole

Blogul Articole Vanatoare

Cum setam o camera cu senzor de miscare

Cum setam o camere de monitorizare/supraveghere cu senzor de miscare SPROMISE S 328/358/378

  1. Asigurați-vă că întrerupătorul de alimentare este în poziția OFF. Pozitionati  bateriile în compartimentul pentru baterii conform polarităților indicate. Încărcați un set de 12 (recomandat), 8 sau 4 (baterii de urgență, 2 coloane în partea stângă). Sau conectați la cameră sursa externă de alimentare de 6V, utilizând cablul corect și bateria externă.

RECOMANDAREA NOASTRA ESTE SA FOLOSITI BATERII DE ACELASI TIP DE LA ACELASI PRODUCATOR

  1. Introduceți un card SD (maxim 32 GB sau mai mic). Deschideți camera și introduceți cardul SD în slotul pentru card. Consultați simbolul cardului de pe carcasă pentru o orientare corectă. Camera suportă un card SD de până la 32 GB. Nu uitați: cardul SD nu trebuie blocat.
  2. Introduceți o cartelă SIM – scoateti codul pin si asigurati va ca aveti un plan de date activ
  3. Înșurubați antena în mufa antenei de pe partea superioară a camerei. Asigurați-vă că este introdusă complet în interior, dar NU STRÂNGEȚI PREA TARE.
  4. Glisați comutatorul de alimentare în poziția SETUP. Camera va intra în modul de previzualizare live și va începe să caute rețeaua.
  5. Așteptați până când camera găsește rețeaua. Apăsați butonul pentru a intra în meniu, apoi apăsați butoanele ◄ sau ► pentru a vă deplasa între tab-uri (submeniu), care conțin diferite grupuri de elemente. Apăsați butoanele ▲ sau ▼ pentru a activa submeniul și pentru a edita diferite elemente. Apăsați ◄► pentru a modifica valoarea. Apăsați butonul OK pentru a salva.
  6. Navigați la tab-ul Wireless; derulați în jos pentru a intra în submeniuri. Cautati sectiunea „SETUP TOOL” si apsati tasta ok, camera va genera pe SD card un fisier numit Wireless
  7. Scoateti memoria SD din camere, introduceti-o in calculator si rulati fisierul wireless

 

 

Articol anterior
Articol următor

Lasa un comentariu

Toate comentariile blogului sunt verificate înainte de publicare

Multumesc pentru abonare!

Acest email este deja înregistrat!

Cumpărați aspectul

Alege Opțiunile

Editare opțiune
Notificare actualizare stoc
this is just a warning
Contul meu
Coș de cumpărături
0 Articole