Sari la conținut

Îți expediem comanda în maxim 24 de ore

Coș
0 articole

Blogul Articole Vanatoare

Cum se folosește o cameră de vânătoare?

Cum se folosește o cameră de vânătoare?

Cum să aflați ce model de camera este ideala pentu DVS ?

Din specificațiile tehnice prezentate  în primul rând aflați detalii despre camera de vânătoare, daca  este compactă și foarte bine camuflabilă în orice perioadă a anului. Pentru amplasare ușoară și operare rapidă vă recomandăm să alegeți o cameră cu dimensiuni de max. 15 x 10 x 6 cm. In practică poate veți prefera o cameră cu dimensiuni mai mici. La fel de importantă este rezistența la temperaturi extreme (-15 până la +60 ° C). 

In teren  folosim camere de vanatoare cu senzor de  miscare  cu un consum  redus de energie, asta fiind de un real ajutor cand  lăsăm camera nesupravegheată pentru perioade lungi de timp. Avantajul este autonomia mare  și cardul de memorie cu o capacitatea de stocare de pan ala 32 GB, dar absolut ideal, dacă ne concentrăm pe camerele de vânătoare cu calitate Full HD. În modul de repaus, camera de vânătoare în natură se va ocupa de monitorizarea și capturarea imaginilor cu ajutorul a12 baterii alcaline timp de 2 sau mai multe luni. În cazul animalelor din pădure, trebuie luate în considerare și capturările sau înregistrările cu așa-numitele alarme false, va trebui să sortați aceste capturări.


Ce reprezintă o setare ușoară dar de calitate a camerelor de vânătoare? 

Pornire ușoară și comutare între modul foto / video într-un interval de timp prestabilit. 

Importante sunt fotografiile clare pe timp de noapte cu ajutorul ledurilor infraroșii până la o distanță de 15-20m. Redarea, începutul activității depinde și de schimbările naturale prestabilite (fazele lunii, vegetația, creșterea florilor, cuibărirea păsărilor etc.). Pentru astfel de momente unice avem nevoie de un declanșator foarte rapid - nu poate să depășească 1,2 secunde.

Setări personalizate în camera de vânătoare 

După introducerea bateriilor, cardului SD și verificarea activării comutăm de la poziția OFF la TEST. Aflăm, câte butoane de setare are modelul actual și cu care buton ajungem la meniul principal. Alegem limba, date de bază privind ora și data, apoi trecem la setările SMTP / MMS. 

Verificăm existenta unui pachet de date și apoi selectatăm MODUL corespunzător. Preferați combinația de fotografii și videoclipuri - adică după capturarea unei fotografii va începe și înregistrarea de video în lungimea implicită? Sau preferați doar modul foto sau doar modul video? Cele mai noi camere de vânătoare au modul foto + video.

Cum faceți o serie de fotografii bune? Aceasta este una dintre cele mai importante setări pentru camerele de vânătoare. Ideal, dacă selectați o secvență de trei imagini la rând - avantaj la detectarea mișcării, schimbarea acestuia sau în cazul unui atac neașteptat. Pentru videoclipuri, nu recomandăm setarea unei secvențe video mai lungi de 1 min (bateria se descarcă mai repede).

Nu setăm intervalul PIR la un timp mai scurt de 1 min, mai ales la camerele de vânătoare cu modul 2G 3G si 4G, întrucât este nevoie de ceva timp pentru a trimite imaginile. Prin intervalul PIR ne referim la întârzierea dintre imaginile individuale. PIR 1min înseamnă că după ce camera a făcut fotografii conform setărilor dvs., aceasta se va opri timp de 1 min. Apoi face și alte fotografii (dacă detectează mișcarea), dacă nu, rămâne activată. 

Cum vizualizezi imaginile? Fie direct pe afișajul camerej de vânătoare, fie pe un PC sau mobil. Introduceți cardul SD într-un cititor de carduri de memorie sau conectați-l la un computer cu un cablu USB. 

Mai întâi trecem de la poziția TEST la OFF, apoi în poziția ON și așteptăm LED-urile să „clipească”. Lumina LED albă strălucește de cinci ori (dacă nu este specificat altfel în manual), și astfel camera de vânătoare este activată cu succes

Articol anterior
Articol următor

Lasa un comentariu

Toate comentariile blogului sunt verificate înainte de publicare

Multumesc pentru abonare!

Acest email este deja înregistrat!

Cumpărați aspectul

Alege Opțiunile

Editare opțiune
Notificare actualizare stoc
this is just a warning
Contul meu
Coș de cumpărături
0 Articole