Meniu principal
Coșul tau

Politica de returnare

PENTRU A RECEPTIONA CAT MAI REPEDE COLETELE DVS VA RUGAM SA EVITATI SERVICIUL POSTEI ROMANE DEOARECE  ACESTA ESTE FOARTE LENT SI                 ANEVOIOS 
   PUTETI FOLOSI  ORICE SERVICIU DE CURIERAT DORITI, RECOMANDAREA NOATRA ESTE FAN CURIER 


In aceasta sectiune aveti detalii despre modalitatile si conditiile de returnare a produselor achizitionate de la 

SC HUBERTUS ACTIVE JAGD SRL  .


Produse achizitionate la distanta:


Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor.

Recomandarea nostra este sa folositi serviciul de cuierat  FanCourier.


ART. 12 mentioneaza ca produsele se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara urme de utilizare, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care le-au insotit, impreuna cu o copie a facturii de achizitie, in termen de 14 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. S.C. HUBERTUS ACTIVE  JAGD  S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil dar nu mai tarziu de 14 zile de la data denuntarii in scris a contractului. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.


Plata transportului aferenta  returului  revine in sarcina clientului.

Adresa pentru retur este : Hubertus Active Jagd, Str Principatele Unite 65, Sector 4, Bucuresti Romania , telefon 0721 502 503 


Pentru a returna un produs, va rugam sa descarcati formularul de retur si sa-l expediati impreuna cu produsele returnate.


NU SE ACCEPTA PENTRU RETURNARE produsele purtate, folosite, cu etichete rupte sau ambalaje deteriorate etc.

Contravaloarea produselor comandate va fi restituta in contul bancar inscris in formularul de retur.Produse cu vicii de fabricatie:


In eventualitatea in care produsul achizitionat prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit pe loc cu un produs nou, cu conditia notificarii in scris a S.C. HUBERTUS ACTIVE  JAGD  S.R.L. sau prezentarea la sediul societatii cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului.


Produse neconforme cu specificatiile de pe site:


Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca S.C. HUBERTUS ACTIVE  JAGD  S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.


Produse ce v-au fost livrate gresit:


Daca ati primit un alt produs decat cel pe care l-ati comandat va rugam sa semnalati in cel mai scurt timp posibil acest lucru, pentru a returna produsul si a primi produsul corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de S.C. HUBERTUS ACTIVE  JAGD  S.R.L..


Conditii generale de returnare:


Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.


S.C. HUBERTUS ACTIVE JAGD  S.R.L. poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorare, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

S.C. HUBERTUS ACTIVE  JAGD  S.R.L. nu ridica coletele trimise prin Posta Romana, de la oficiile postale. Decizia de asigurare sau nu a coletului pe durata transportului de la client catre S.C. HUBERTUS  ACTIVE JAGD  S.R.L. cade in sarcina Clientului.