Meniu principal
Coșul tau

Lanterna Acebeam L30

Lanterna Acebeam L30
Lanterna Acebeam L30
Lanterna Acebeam L30
Lanterna Acebeam L30
Lanterna Acebeam L30
Lanterna Acebeam L30
Lanterna Acebeam L30
Cost livrare: 24 lei oriunde în România. Pentru comenzi cu o valoare mai mare de 500 de lei, livrarea este gratuită.
Dacă nu te descurci sau nu ai timp, poți plasa comanda telefonic la 0721 502 503 sau trimite un mesaj pe office@articolevanatoare.ro
560,00 Lei
  • Stoc: Stoc epuizat
  • Cod produs: Lanterna Acebeam

    Lanterna Acebeam L30 ajunge la 4000 de lumeni, fiind prima lanterna care poate genera o astfel de putere prin intermediul unui singur acumulator. Capul lanternei detine un inel din otel gri care are in interior un filet pentru insurubarea filtrelor de culoare.

    Baza capului contine radiatoarele de racire, dar intre radiatoare se afla comutatorul de comanda al lanternei pe o parte si mufa de incarcare micro-USB pe partea opusa. Butonul este realizat din otel, si comenzile sunt identice ca la Acebeam L16. L30 poate functiona pe cinci trepte de putere si un mod stroboscop.        

        
Distanta maxima de bataie ajunge la 370m, iar intensitatea este situat la 34800 candele. Incarcarea acumulatorului ce se gaseste in lanterna se realizeaza cu ajutorul cablului USB ce se afla in cutia lanternei, si se poate conecta la orice dispozitiv ce poate furniza 5v si minim 2Ah. Incarcarea acumulatorului se va realiza la 2Ah, daca adaptorul permite acest lucru. Langa mufa de incarcare exista si un led mic ce va semnaliza starea de incarcare al acumulatorului.

    Acebeam L30 se poate utiliza si in activitati tactice, presand butonul usor cu degetul, lanterna luminand cat timp este tinut apasat butonul. Acebeam L30 vine insotit de un acumulator original Acebeam 20700/4250Ah, acumulatorul avand o descarcare de 20A. Cu ajutorul tubului adaptor din cutie L30 poate functiona si cu un singur acumulator 18650 sau doua baterii CR123, in cazul celor din urma puterea maxima ajunge la doar 1500 lumeni. 
Acebeam L30 este o lanterna ideala pentru activitati vanatoresti, aplicatii tactice, paza si supraveghere, cautare.


  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Recenzii peste Lanterna Acebeam L30

Total recenzii (0)
Click aici scrie o recenzie pentru a adauga recenzie pentru acest produs.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.