Meniu principal
Coșul tau

Lanterna Acebeam L16

Lanterna Acebeam L16
Lanterna Acebeam L16
Lanterna Acebeam L16
Lanterna Acebeam L16
Lanterna Acebeam L16
Lanterna Acebeam L16
Lanterna Acebeam L16
Cost livrare: 24 lei oriunde în România. Pentru comenzi cu o valoare mai mare de 500 de lei, livrarea este gratuită.
Dacă nu te descurci sau nu ai timp, poți plasa comanda telefonic la 0721 502 503 sau trimite un mesaj pe office@articolevanatoare.ro
446,00 Lei
  • Stoc: Stoc epuizat
  • Cod produs: L16

    Lanterna ACEBEAM L16 este una dintre cele mai puternice lanterne care functioneaza cu un singur acumulator 18650. Puterea maxima atinge 2000 de lumeni datorita ledului Cree XHP35 HI. Constructia lanternei este una puternica si atragatoare, avand o prindere ferma de mana cu un proiector generos care ajunge pana la peste 600 m.

    Reflectorul lanternei este realizat din aliaj de aluminiu aviatic care este protejat de catre un inel din otel al carui interior contine filet in care se poate monta un filtru de culoare. CIrcuitul electric al lanternei este de ultima generatie si ofera lanternei o luminozitate constanta. O noutate in domeniul lanternelor poate fi considerat si arcul in plus ce ofera un contact mai bun intre placa ce protejeaza circuitul electronic si manerul lanternei. Contactul intre cele doua parti nu se face numai pe marginea peretelui manerului,ci si in jurul arcului polului pozitiv.

    Manerul lanternei are un inel si pe partea care se imbina cu capul lanternei, astfel acumulatorul nu poate fi indepartat doar desuruband capacul de pe fund. Exista pe maner si o clema din otel cu ajutorul caruia lanterna poate fi prinsa / agatata de pantaloni, buzunar, rucsac. Inelul de aluminiu va proteja lanterna de rostogolire de pe un plan fix. Pe fundul manerului exista inca un buton, acesta va porni lanterna doar pe treapta turbo, cea de 2000lumeni. Acebeam L16 e poate utiliza si in activitati tactice, presand butonul usor cu degetul, lanterna luminand cat timp este tinut apasat butonul.


  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Recenzii peste Lanterna Acebeam L16

Total recenzii (0)
Click aici scrie o recenzie pentru a adauga recenzie pentru acest produs.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.