Meniu principal
Coșul tau

Chematoare Multisound 24 sunete

Chematoare Multisound  24 sunete
Chematoare Multisound 24 sunete
Cost livrare: 24 lei oriunde în România. Pentru comenzi cu o valoare mai mare de 500 de lei, livrarea este gratuită.
Dacă nu te descurci sau nu ai timp, poți plasa comanda telefonic la 0721 502 503 sau trimite un mesaj pe office@articolevanatoare.ro
1.824,00 Lei
  • Stoc: Stoc epuizat
  • Cod produs: HP24

    Chematoare MULTISOUND ITALIA ,  model HP24 - 24 sunete ( rata, gasca,garlita, prepelita, cocosar, ciocarlie, caprior, porc cerb, fazan, potarniche, iepure ranit, becatine, garagate,...)
    Pachet contine: chematoare, telecomanda, acumulator, incarcator acumulator

    Chematorile se pot comanda direct din Italia cu sunetele dorite de client.
 

   Capacitatile tehnice imbinate cu sunetele perfect reale ale speciilor de interes cinegetic din Romania face din  modelul HP24 una dintre cele mai bune chematori existente pe piata la momentul actual.

    Aceste dispozitive performante au un rol important  implicit in vederea   observarii si monitorizarii, a studiului migrarii pasarilor, a valorii lor ca si efectiv sau populatie si a etologiei speciilor. Sunt un real sprijin pentru ornitologi, pentru biologi, pentru toti cei cu activitate in wild life, pentru gestionarii de fonduri de vanatoare. Experienta indelungata a folosirii lor de-a lungul timpului le certifica  pe deplin utilitatea in mediul salbatic.

 

 

 

 

 

 

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Recenzii peste Chematoare Multisound 24 sunete

Total recenzii (0)
Click aici scrie o recenzie pentru a adauga recenzie pentru acest produs.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities.