Meniu principal
Coșul tau

Blog despre articole de vânătoare Feed RSS

22 apr. Instructiuni setare camera SPROMISE
Victor 0 198
                    Instructiuni setare camera SPROMISE                                        S328/S358/S3781.     Pentru inceput deschideti cutia si scoateti camera din cutie. In cutie pe langa camera o sa mai gasiti antena, un cablu USB pentru a realiza conexiunea la calculator si manualul de utilizare.2.     Scoateti antena din ambalaj si monta..
22 apr. Programare examene pentru dobândirea permisului de vânătoare permanent  2021
20 apr. Cum se folosește o cameră de vânătoare?
0 129
Cum se folosește o cameră de vânătoare? Cum să aflați ce model de camera este ideala pentu DVS ? Din specificațiile tehnice prezentate  în primul rând aflați detalii despre camera de vânătoare, daca  este compactă și foarte bine camuflabilă în orice perioadă a anului. Pentru amplasare ușoară și operare rapidă vă recomandăm să alegeți o cameră cu di..
20 apr. Rolul camerelor de monitorizare cu senzor de miscare
Adrian 0 40
Rolul  camerelor  de monirorizare cu senzor de miscare Camera de monitorizare cu senzor de miscare  servește pentru a face poze și video uri folosind un aparat de fotografiat perfect mascat și construit pentru a înregistra fiecare mișcare. Aparatul foto digital din camera de vânătoare trebuie să aibă un interval destul de îndepărtat care să fie ec..
19 apr. Compendiu pentru paznicii de vanatoare
Victor 0 63
INTRODUCERE Meseria de paznic de vânătoare, înscrisă ca atare în „Nomenclatorul de meserii” din România, nu a fost niciodată și nu este nici acum o meserie ușoară, fără riscuri și bine retribuită. Susținem acest adevăr, având în vedere că activitatea paznicului de vânătoare se desfășoară preponderent în spațiul extravilan, în condiții foarte diferi..
05 apr. 7 aspecte pe care trebuie sa le cunosti atunci cand vrei sa alegi o camera de monitorizare
0 58
7 aspecte pe care trebuie sa le cunosti atunci cand vrei sa alegi o camera de monitorizare       Daca vreti sa stiti ,cei mai multi dintre potentialii  clienti care doresc achizitionarea unei camere de monitorizare cat mai performante  cunosc  destul de putine detalii  despre aceste produse in momentul in care se decid sa cumpere un asemenea aparat..
05 apr. Solutii impotriva mistretilor
Adrian 0 47
      Gestionarii de fonduri cinegetice urmaresc un tel de gospodarire pe baze ecologice a populatiilor de fauna cinegetica, in deplina concordanta cu toti factorii stationali (mai ales cu cei antropici), cu interesele silviculturale, agricole, zootehnice precum si alte aspecte ale mediului.         Intre diferitele componente ale biocenozei din ec..
16 mar. InfiRay Outdoor urmeaza sa lanseze  versiunea  noua de monoclu cu termovizune E2N V2.0 de 12μm
artvadmin 0 55
InfiRay Outdoor urmeaza sa lanseze  versiunea  noua de monoclu cu termovizune E2N V2.0 de 12μm.Este stiut ca versiunile E2n si E3n fac parte din clasa economica de la Xeye.Versiunea actuala E2N, a fost una dintre primele monoculare termice de bază InfiRay Outdoor, câștigând multi adepti de-alungul timpului datorita egonomiei, a functionalitattii si..
11 mar. Test  termoviziune IRay Xeye E2n & E3n - Partea 1  Testare și recenzie
Adrian 0 28
Test  termoviziune IRay Xeye E2n & E3n - Partea 1 Testare și recenzie Deși sunt aproape identice, dacă lăsăm la o parte culoarea, senzorul mai mare și dimensiunea diferită a lentilelor îl recomandă pe E3n vânătorilor care doresc precizie la distanță marePaul Austin face o recenzie comparativă detaliată a monoclului cu termoviziune IRay XEYE E2N și ..
22 feb. Am testat camera cu termoviziune Xeye E 3 Max V2
Adrian 0 68
Recenzia produsului XEye E3 Max V2    Dețin acest E3 Max  V2 cam de 3 luni. A fost prima mea cameră cu termoviziune și pot să vă mărturisesc că este un dispozitiv revoluționar: a schimbat complet experiența mea de  vânătoare, într-o măsură cum nu mi am imaginat.     Gama XEye oferă mai multe dispozitive portabile cu termoviziune  de ultima generati..
12 sept. Rolul sarii in terenul de vanatoare
Adrian 0 56
Sarea are un rol important in gestionarea terenurilor cu vanat mare. Un teren in care nu sunt sararii nu prea retine vanatul. Ea este un element care contribuie in mod indirect la procesul de dezvoltare si crestere a vanatului, stimuland pofta de mancare, activand digestia, asimilarea si transformarea substantelor nutritive. In mod normal, la nivel..
09 apr. Hultafors-Topoare faurite manual
Adrian 0 52
Hults Bruk a fost fondată inițial în 1697 în Valea Hult din sud-estul Suediei. Forjarea manuală a început cu fabricarea cuielor pentru construcția de nave și pentru realizarea barelor de fier. Mai târziu productia s-a diversificat, cu tipuri de placi metalice, lanțuri de ancoră și piese turnate, urmate de unelte lucrate de mână, cum ar fi topoarele..
Afişare 1 - 12 din 20 (2 pagini)