Meniu principal
Coșul tau

Blog despre articole de vânătoare Feed RSS

01 iun. Setari cont Gmail 2022 pentru camera de vanatoare
victor.tm 0 195
Configurarea contului Gmail in 2022 pentru a permite camerei tale de vanatoare sa iti  transmita  poze pe telefon incapand cu luna Iunie 2022 Google a modificat setarile de siguranta, in trecut daca activai "allow less secure app" puteai folosi un cont de Gmail ca server de SMTP pentru trimitirea pozelor catre una sau mai multe adrese de mail Acum ..
01 iun. Verifica starea lucrarii tale  Inspectoratul de Politie  ILFOV  eREGISTRU
artvadmin 0 32
Daca  ai o lucrare si un  numar de inregistrare la servicul arme la IPJ ILFOV , poti verifica starea lucrarii tale acesand urmatorul linkhttps://if.politiaromana.ro/ro/utile/eregistruPentru a avea acces la informații despre stadiul lucrării, vă rugăm completați corect câmpurile de mai jos.Datele ce urmează sa fie afișate sunt de tip informativ (nu ..
23 mai Cauti cum se setezi o camera de la Spromise sau Uovision? Noi iti oferim programele necesare setarii
0 38
Mai jos gasiti programele  de care aveti nevoie pentru a seta camerele de la Uovision si Spromise.Pentru Spromise modelele S128, S278, S358, S378, S 688  **Clic  aici pentru Setup Tool: https://articolevanatoare.ro/WIRELESS.zipPentru Uovison model UM595 2G si 3G click aici: https://articolevanatoare.ro/UOV-Setup.zipPentru Uovision model UM 785: htt..
15 apr. Intrebari Frecvente Despre Camerele  Spromise
Adrian 0 50
Camera nu porneste?Verificati daca ati  instalat correct  bateriile urmand polaritatea , daca tot nu porneste incercati sa inlocuiti bateriile cu unele noi. Camera poate functiona  in regim de urgenta cu 4 baterii de tip AA, amplasate in partea stanga langa balama, doua baterii sus si doua in partea de jos.Apoi verificati aplasarea sd card ului, ac..
22 apr. Instructiuni setare camera SPROMISE
Victor 0 953
                    Instructiuni setare camera SPROMISE                                        S328/S358/S3781.     Pentru inceput deschideti cutia si scoateti camera din cutie. In cutie pe langa camera o sa mai gasiti antena, un cablu USB pentru a realiza conexiunea la calculator si manualul de utilizare.2.     Scoateti antena din ambalaj si monta..
22 apr. Programare examene pentru dobândirea permisului de vânătoare permanent  2021
20 apr. Cum se folosește o cameră de vânătoare?
0 340
Cum se folosește o cameră de vânătoare? Cum să aflați ce model de camera este ideala pentu DVS ? Din specificațiile tehnice prezentate  în primul rând aflați detalii despre camera de vânătoare, daca  este compactă și foarte bine camuflabilă în orice perioadă a anului. Pentru amplasare ușoară și operare rapidă vă recomandăm să alegeți o cameră cu di..
20 apr. Rolul camerelor de monitorizare cu senzor de miscare
Adrian 0 123
Rolul  camerelor  de monirorizare cu senzor de miscare Camera de monitorizare cu senzor de miscare  servește pentru a face poze și video uri folosind un aparat de fotografiat perfect mascat și construit pentru a înregistra fiecare mișcare. Aparatul foto digital din camera de vânătoare trebuie să aibă un interval destul de îndepărtat care să fie ec..
19 apr. Compendiu pentru paznicii de vanatoare
Victor 0 199
INTRODUCERE Meseria de paznic de vânătoare, înscrisă ca atare în „Nomenclatorul de meserii” din România, nu a fost niciodată și nu este nici acum o meserie ușoară, fără riscuri și bine retribuită. Susținem acest adevăr, având în vedere că activitatea paznicului de vânătoare se desfășoară preponderent în spațiul extravilan, în condiții foarte diferi..
05 apr. 7 aspecte pe care trebuie sa le cunosti atunci cand vrei sa alegi o camera de monitorizare
0 141
7 aspecte pe care trebuie sa le cunosti atunci cand vrei sa alegi o camera de monitorizare       Daca vreti sa stiti ,cei mai multi dintre potentialii  clienti care doresc achizitionarea unei camere de monitorizare cat mai performante  cunosc  destul de putine detalii  despre aceste produse in momentul in care se decid sa cumpere un asemenea aparat..
05 apr. Solutii impotriva mistretilor
Adrian 0 203
      Gestionarii de fonduri cinegetice urmaresc un tel de gospodarire pe baze ecologice a populatiilor de fauna cinegetica, in deplina concordanta cu toti factorii stationali (mai ales cu cei antropici), cu interesele silviculturale, agricole, zootehnice precum si alte aspecte ale mediului.         Intre diferitele componente ale biocenozei din ec..
16 mar. InfiRay Outdoor urmeaza sa lanseze  versiunea  noua de monoclu cu termovizune E2N V2.0 de 12μm
artvadmin 0 519
InfiRay Outdoor urmeaza sa lanseze  versiunea  noua de monoclu cu termovizune E2N V2.0 de 12μm.Este stiut ca versiunile E2n si E3n fac parte din clasa economica de la Xeye.Versiunea actuala E2N, a fost una dintre primele monoculare termice de bază InfiRay Outdoor, câștigând multi adepti de-alungul timpului datorita egonomiei, a functionalitattii si..
Afişare 1 - 12 din 24 (2 pagini)