Meniu principal
Coșul tau

Blog despre articole de vânătoare Feed RSS

22 feb. Am testat camera cu termoviziune Xeye E 3 Max V2
Adrian 0 3
Recenzia produsului XEye E3 Max V2    Dețin acest E3 Max  V2 cam de 3 luni. A fost prima mea cameră cu termoviziune și pot să vă mărturisesc că este un dispozitiv revoluționar: a schimbat complet experiența mea de  vânătoare, într-o măsură cum nu mi am imaginat.     Gama XEye oferă mai multe dispozitive portabile cu termoviziune  de ultima generati..
12 sept. Rolul sarii in terenul de vanatoare
Adrian 0 2
Sarea are un rol important in gestionarea terenurilor cu vanat mare. Un teren in care nu sunt sararii nu prea retine vanatul. Ea este un element care contribuie in mod indirect la procesul de dezvoltare si crestere a vanatului, stimuland pofta de mancare, activand digestia, asimilarea si transformarea substantelor nutritive. In mod normal, la nivel..
09 apr. Hultafors-Topoare faurite manual
Adrian 0 2
Hults Bruk a fost fondată inițial în 1697 în Valea Hult din sud-estul Suediei. Forjarea manuală a început cu fabricarea cuielor pentru construcția de nave și pentru realizarea barelor de fier. Mai târziu productia s-a diversificat, cu tipuri de placi metalice, lanțuri de ancoră și piese turnate, urmate de unelte lucrate de mână, cum ar fi topoarele..
16 ian. Cum setam o camera cu senzor de miscare
Adrian 0 10
Cum setam o camere de monitorizare/supraveghere cu senzor de miscare SPROMISE S 328/358/378Asigurați-vă că întrerupătorul de alimentare este în poziția OFF. Pozitionati  bateriile în compartimentul pentru baterii conform polarităților indicate. Încărcați un set de 12 (recomandat), 8 sau 4 (baterii de urgență, 2 coloane în partea stângă). Sau conect..
14 iun. Cum setăm o camere de monitorizare/supraveghere cu senzor de mișcare SPROMISE S 328/358/378
Adrian 0 2
Asigurați-vă că întrerupătorul de alimentare este în poziția OFF. Poziționați  bateriile în compartimentul pentru baterii conform polarităților indicate. Încărcați un set de 12 (recomandat), 8 sau 4 (baterii de urgență, 2 coloane în partea stângă). Sau conectați la cameră sursa externă de alimentare de 6V, utilizând cablul corect și bateria externă..
24 mar. Totul despre camerele de monitorizare cu modul gsm
Adrian 0 3
TOTUL DESPRE CAMERELE DE SUPRAVEGHERE CU MODUL GSMIndiferent că sunt prezentate cu titulatura de cameră monitorizare vânat, camera vânătoare, cameră de supraveghere vânat, cameră pentru pădure, cameră supraveghere pădure, cameră spion cu senzor de mişcare, cameră GSM cu senzor, cameră de vânătoare GSM, toţi aceşti termeni definesc un singur produs,..
24 mar. Ce camera cu senzor de miscare sa aleg?
Adrian 0 4
CUM SA ALEGI CORECT O CAMERA PENTRU SUPRAVEGHERE VANATIn prima etapa, este esential sa te gandeşti la ceea ce ai nevoie, dar şi la bugetul pe care doreşti sa-l aloci acestei investitii.Incearca sa gaseşti si sa alegi modelul care iti ofera cele mai bune optiuni/functii corelate cu cerintele si necesitatile tale.Acest scurt ghid te poate ajuta sa de..
19 mar. Alarmă cu senzor pentru pradă
Adrian 0 2
​Alarma cu sezor pentru panda este un produs nou aparut pe  piata vanatorilor din Romania.Senzorul de mișcare ,,Caliber Hunting,, este echipat cu unul sau  doi senzori și un receptor.  Este un sistem simplu, dar în același timp funcțional pentru detectarea  miscarii vanatului in zona de utilizare. Kitul include un receptor și doi senzori de mișcare..
27 apr. Repelentul ,,Hukinol’’
Adrian 0 2
Repelentul ,,Hukinol’’ si-a consolidat pozitia de lider intre repelentii cunoscuti ,fiind catalogat ca un produs eficient ,deja cu traditie pe piata europeana, utilizat cu succes de catre sectorul agricol si silvic spre a minimaliza impactul pagubelor produse de fauna salbatica in diversele culturi . Acest repelent si-a dovedit eficienta prin puter..
05 apr. Camere Monitorizare
Adrian 0 22
Camerele de monitorizare sunt produse de o reala importanta in aproape toate activitatile legate de controlul si observarea proprietatii particulare si nu numai. Ele au fost utilizate tot mai intens ca urmare a eficientei lor vizavi de rolul lor in combaterea unor efecte nedorite generate de fenomenul de infractionalitate, deja extins  in tara noas..
22 feb. Joc AIMPOINT vanatoare la goana
Adrian 0 2
Aceesati linkul de mai jos pentru a incerca jocul de vanatoare Aimpoint.http://www.aimpoint.com/e-club/wild-boar-hunt-game/..
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)